ПОСЛУГИ ДЛЯ БІЗНЕСУ

ЦІЛОДОБОВИЙ ЗАХИСТ ВАШОГО БІЗНЕСУ ТА РЕПУТАЦІЇ

Компанія ПРОФДЗГАРАНТ пропонує Вам цілодобовий захист Вашого бізнесу від шкідників, а також розробку, впровадження та супровід системи НАССР.

            Що ми пропонуємо:

  • Дезінсекція — (захист Вашого підприємства від всіх типів шкідників)
  • Дератизація — (створення ефективних методів на зовнішньому та внутрішньому контурах підприємства по боротьбі з шкідниками)
  • Дезінфекція — (обробка автомобілів, що транспортують пасажирів, продукти, медичні препарати, відходів, ритуальні автомобілі)
  • Фумігація (газація) — (Боротьба з шкідниками в зерносховищах та елеваторах)
 

-Ми використовуємо тільки комплексні рішення та для досягнення результату, та боримось з основною причиною появи шкідників

-Індивідуальний підхід до кожного об’єкту, допомагає отримати максимальний результат, тому в компанії ПРОФДЕЗГАРАНТ підбирають препарати та методи обробки безпосередньо під особливості Вашого підприємства

-Аудит об’єкта, допомагає визначити критичні точки та місця проникнення шкідників, в свою чергу для Вас – це Дефектувальний акт, згідно  якого необхідно усунути критичні точки, для пролонгування результату обробки від шкідників.

Ми працюємо! Тому звертаючись до нас Ви отримуєте БЕЗКОШТОВНУ  цілодобову консультацію, а також професійну допомогу в зручний для Вас час!